Stol kärlek

Kolla in denna ursnygga stol, to die for. Hittade den hemma hos en kund vi stylat hos. Och i veckan ringde han och undrade om jag ville ha den? Öööhhh JA!! Svart skinn och sådär lagomt slitna teak detaljer. Im in love. 

Tja tja

Vad gör ni denna lördag? Själv har jag varit på yoga för 1:a gången i mitt liv. En sån där avslappnings yoga. En kompis fyller 40 så vi överraskade henne med lunch och yoga och ikväll middagsmys. Men jag råkade sträcka ryggen när vi skulle stå på huvud. Jag kan ju inte riktigt förstå mina begränsningar utan vill kunna ALLT. Jag var faktiskt lite orolig över OM jag ens skulle kunna slappna av och andas, men det gick rätt bra. Tills vi skulle stå på huvet, Hahaha. Där va inte yoga nåt för mig längre, håller mig nog till gymme ja….

 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *