Dubbelt grönt

Idag fick det bli grönt på grönt. Fint att matcha ton i ton tycker jag. Jackan köpte jag på Gina Tricot förra året och har varit en riktig favorit sen dess. Funkar till det mesta.

Så himla skönt att värmen kommit till slut också så man kan börja använda sina vårjackor istället för tjocka dunjackor. I eftermiddags hade vi till och med så varmt att både jag och Aaron sprang ute i t-shirt.

Idag gick jag in i v 35 av graviditeten. Och som ni ser är det en rejäl kula nu. Imorgon ska jag till MVC för vanlig kontroll. Hittills har jag ju följt Aarons graviditet exakt när det kommer till både vikt och storlek av magen. Lite roligt tycker jag.

Ps. Tryck gärna på hjärtat under de inlägg som ni gillar. Så vet jag vad ni uppskattar och vill se mer av. Puss!

Inlägget Dubbelt grönt dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *