Sommarkvällar

Igår kväll vände det visserligen så smått, men så här har det i varje fall sett ut på kvällarna både igår och i förrgår.

Det är inte så att sommarkänslan kommer krypande utan den kommer med en hel smäll.

Vi brukar visserligen vara duktiga på att tycka om alla fyra årstiderna här hemma och liksom låta dem ”ta ut sig”. Men sommaren, och värmen, är så efterlängtad nu att jag inte riktigt vet när jag längtade så efter den sist.

Säkert har det att göra med att vi haft två sisådäriga somrar i rad och att vi förra sommaren hade lite annat att pyssla med också (först hetsbygga på huset, sedan vänta på bebis och därefter vara i bebisbubblan).

Annars så har jag hängt en stund hemma hos Rebecca idag. Vi hade lyckat möte via Skype och bubblade efteråt loss om Homespo med massor av energi.  Det var ett tag sedan jag kände mig lite nervös inför något men så var det faktiskt idag.

Och efter att ha fått en hel del avstökat idag så är jag slut som artist och ska precis bara lägga fram barnens kläder inför imorgon sedan ska jag krascha in i sovrummet. Kanske kanske vågar jag på mig en sida i en bok, men det kan vara så att bara en halv hinns med innan boken ramlar ner på näsroten.

Inlägget Sommarkvällar dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *