Middag ute och middag inne

I fredags utomhusmiddag, idag likaså men igår fick vi snällt stanna här inomhus eftersom jag glömt att smörja in mig med solkräm under vår dag på utomhusbad och därför var ”ganska” så mätt på solen.

Men absolut bara för en liten stund. För som jag uppskattar det här vädret som varit i helgen. Det får mer än gärna vara så här intill september någon gång. Sådär så att en är riktigt trött på sommaren och inte vill se varken sandkorn eller glassar längre. Då kan det få bli höst.

Vi ska förresten se till att få upp de där Ivar-skåpen som syns där bak , alldeles strax, men vi stötte på lite patrull i just den delen. De får nämligen inte sättas upp väggen så som vi ville ha dem. Så nu får vi istället kika efter fina ben till dem.

Nu minsann ska vi strax kryps till kojs med mätta magar som festat loss på pizza tillsammans med Max och Carro, precis lika trevligt som vanligt att vara med dem. Och vår stora loppa var så fruktansvärt besviken över att åka hem att jag faktiskt fick en tår i ögat över hennes ledsamhet.

”Jag lekte och hade roligt och så sa ni mitt i allt att vi skulle åka hem och då blev mitt hjärta krossat…” sa hon med tårarna rullandes ner för kinderna i bilen hem. Med lite bomull kring det där krossade hjärtat i form av Netflix i sängen så blev det, till slut, bra igen och friden blev återställd.

Inlägget Middag ute och middag inne dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *