Sovmorgon och bara ett barn vid frukosten

Lördag brukar oftast, lyxigt nog, innebära sovmorgon för mig. Våra barn är i och för sig bra på att sova på morgonen men sovmorgonen innebär istället att få sova ut lite till, att få dra sig i sängen och att få gå upp och ta de första minutrarna av dagen i egen takt (läs: inte hantera en tiomånaders, en snart fyraårings och en trettionågontings morgontoalett samtidigt det första en gör).

Och likaså idag och klockan hann faktiskt bli 8.45 innan jag tassade upp.

Vid frukostbordet satt bara maken och vårt lilla hjärta eftersom Althea sovit hos sin mormor och bonusmorfar inatt. Som hon längtat efter att få göra det. I och med att hon blir fullständigt total-bortskämd och får 110 % uppmärksamhet hos dem så tycker hon (så klart) att det är så härligt. Och mitt hjärta svämmar över (så klart igen).

Skojade förresten lite på Instagram under morgonen att vi snart skulle släppa lös bebisen och att det inte skulle se ut som på bilderna en längre stund till. Och det är verkligen så. Hon är en virvelvind vårt minsta hjärta. Så nu för tiden är det ”en del” plockstädning som görs varje dag i vårt hem för att nå vår så kallade nollpunkt.

Vi har verkligen fått två helt olika barn, storasyster var lugnet själv som bebis medan lillasyster håller oss på tårna, minst sagt, med alla sina upptåg.

Inlägget Sovmorgon och bara ett barn vid frukosten dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *