Grön sammetsoffa

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ååååhhhh va vi älskar vår nya soffa. Jag måste erkänna att jag var lite orolig om den skulle vara skön eller inte. Men den var sååååå skön. Hela familjen är eniga, vi älskar vår nya soffa. Den finns i både grått, vitt och grönt. 

Ni hittar den på Jotex, HÄR

(Såg att grön va slut nu, men Jotex fyller på ofta)

Rosa avlång sammetskudde HÄR

Rosa stor sammetskudde i soffan HÄR, grön sammetskudde HÄR. Prickig kudde i soffan hittar ni HÄR hos Niina

Priset på 3-sitssoffan är 4695:- Och det var det som avgjorde köpet, för även om man inte kan ta av klädseln och tvätta den så var den så prisvärd. Pluss att min karl säljer så bra fläckborttagnings grejjer att jag kan göra rent ev framtida fläckar på plats. 

Jag tycker den förändrar utrycket på hela vardagsrummet. Det blev lite mer ”edge” och lite coolare på nåt vis. Och det passar oss mycket bättre känner vi. Soffan tar för sig och blir som en härlig kaxig pjäs i husets centrum. Vi är såååå nöjda med nya soffan och jag kan verkligen rekommendera den.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *