Lugna dagar i soffan

// Tröja Zara // Tights H&M //

Efter en minst sagt fartfylld långhelg har Aaron och jag tagit två riktigt slappa dagar här hemma. Gårdagen och idag har mest bestått av bokläsning och Pippi Långstrump. För även om det är fantastiskt roligt med massa bus och nya intryck för småttingar märker jag så tydligt att Aaron behöver sina lugna dagar också. När bara vi två går hemma och gör allt i lugn takt.

Idag tog vi fruktstund i soffan som vanligt. Lyckan på bilden längst ner är när man får syn på sin pappa som jobbat hela dagen. Aaron är väldigt förtjust i sin pappa just nu och har börjat inse att han inte är hemma alltid. När Andreas väl är hemma vill Aaron väldigt gärna och stolt påpeka för mig och visa att hans pappa är hemma. Det är så himla gulligt!

Inlägget Lugna dagar i soffan dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *