Dag på jobbet och lägenhet till salu

Dagen idag har spenderats till en stor del med en inhopp på kontoret och Andreas var istället hemma med barnen.

Vi har idag flyttat till nya, större, lokaler och vissa saker känner jag att jag ändå vill vara på plats och vara med i trots att jag är föräldraledig fortfarande och idag var en sådan dag.

Härligt att vara inne en sväng och känna lite kontorsdoft och framför allt träffa kollegorna och också en härlig känsla att få komma hem och krama hem alla efter att ha varit på vift. Vilken känsla det var på morgonen att bara göra sig själv i ordning och sedan ta en liten nätt handväska och sedan åka – bara så där.

På tal om flyttar…

Anna och Oskar, som vi bodde hos i Stockholm, ska sälja sin finfina lägenhet och idag kom annonsen och alla mäklarbilderna upp. Så fint!

Och jag har redan fått smygkika på vart det bär av istället och det kommer bli  bra. Här ovan syns några av bilderna från deras fina lägenhet och skulle ni vilja kika lite mer så hittas hela annonsen HÄR.

Som avslut på dagen blev vi bortskämda med middag hemma hos min svägerska Johanna, och även om vår lilla Juni inte var på något solskenshumör så var det en toppenavslutning på denna första fredag i juni.

Nu minsann ska jag kraschlanda i sängen för det har varit en intensiv dag.

Och likaså blir det imorgon…

Inlägget Dag på jobbet och lägenhet till salu dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *