TRÄDGÅRDSTANKAR

Inlägg i samarbete med Bygghemma.se

Jag likasom min syster bor i lägenhet. Jag trivs som fisken i vattnet där vi bor och har varit väldigt nöjd med att ha en terass och en härlig gemensam gård att njuta av. Det senaste året har jag dock börjat längta ganska mycket efter en trädgård att greja med och jakten på ett sommarhus har börjat på allvar. Och trots att vi inte hittat något hus ännu har planerna redan börjat -både tankar om utomhusmiljö och inomhus förstås.

Något som står högt på listan är en paviljong eller en pergola av något slag! Som ett eget rum i trädgården fast utomhus. Helt inglasade uterum har aldrig lockat mig.

Jag hade nog tänkt övertyga gubben om att snickra ihop något (efter en ritning av mig som han hade slitit sitt hår över) men när jag hittade den här snygga designen som kommer som färdig byggsats kanske han kan slippa bli tunnhårig. Eller så är det jag som slipper vänta på att det ska bli klart…. Win-win tror jag det brukar kallas.

Jag tänker mig någon klängig rosbuske eller en Klematis som jobbar sig upp via en av benen. Ett skönt soffahäng där under med massa kuddar och gärna lyktor eller någon ljusslinga. Kanske någon tunn tyllgardin för ännu mer inramning. Måtte vi snart hitta det rätta huset!

Även den här i trä tyckte jag var väldigt tilltalande! Både denna och den blåfärgade finns på Bygghemma för ett rabatterat pris just nu!

 

En annan typ jag också fastnade för är den här! Enkel men smart och snygg design. Gillar att man lätt kan dra fram eller dra undan solskyddet efter behov. Vill man inte ha solskyddet alls har man en en snygg pergola helt enkelt. Du hittar den här för reducerat pris!

Och till sist lite inspiration! Väldigt läckert. Så här kan vår gäststuga få se ut ?

 

                                    Bilden ovan är också för inspiration och den hittade jag via leroymerlin.fr

 

Tills dess sommarhuset är i våra händer drömmer jag vidare!

Kram Olivia

Inlägget TRÄDGÅRDSTANKAR dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *