Trädgårdstankar och sofflandning

Här kraschlandade vi ikväll. Efter att jag tagit en efterlängtad runda med gräsklipparen och blivit alldeles genomsvettig på köpet eftersom jag ville hinna bli klar innan (ännu en) regnskur attackerade.

I och för sig alltid lite trevligt med vardagsmotion och sedan en podcast i lurarna (Trettio plus trevar som är en storfavorit!) så jag klagar inte.

Väl i trädgården så kom jag på mig själv med att verkligen längta efter att ha lite mer insynsskyddat. En plan är att vi ska försöka plantera om syrénen som växer i ett hörn och ”bygga” en inhängnad av det.

Såg att Bygghemma.se, som jag hade ett samarbete med HÄR, även har syrénbuskar att beställa och det kanske hade varit ett alternativ för frågan är om vi har tillräckligt i de vi har…

Men, trädgårdstankarna får avvakta lite för nu är det hög tid att tanka ikapp lite på sömnkontot.

Inlägget Trädgårdstankar och sofflandning dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *