V 38

// Skjorta H&M // Skor Zara //

Idag gick jag in i v 38 och det är alltså bara tre veckor kvar till BF. Jag hade träff på MVC idag och allt var bra. Mådde sådär i början av graviditeten men nu på slutet har jag mått toppen. Klart man är trött men det är ju inte så lustigt när man tar hand om en liten också.

Utöver MVC har det stått jobb på schemat idag. Vi har lite saker på gång med Homespo så det har varit fullt ös de senaste veckorna. Känner mig lite stressad faktiskt! Man vill ju ha saker klara inför BF och känna sig helt redo. Det är jag långt ifrån nu.

För det är inte bara jobb med Homespo som står på att göra-listan. Listan över saker att göra här hemma verkar bli längre desto närmare BF jag kommer. Vilket så klart känns sådär. Men jag hoppas bebis stannar nån vecka till i alla fall och att vi ska hinna med det mesta här hemma i helgen. En bb-väska hade ju varit skönt att ha packad åtminstone!

Inlägget V 38 dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *