Examenskläder

Lite examens-kläder köpte vi också såklart i New York. Priserna va ju över hälften än här hemma i Sverige. Denna fina jeansskjorta med kort ärm från Polo Ralph Lauren och mörkblå chinos shorts är till Levis. 

Till Max köpte jag en ljusare skjorta och ett par ”smuts” röda shorts i samma märke. Men när jag visade honom dom så sa han bara ”jag ska ha kostym” Jahapp då får du väl ha detta en annan dag då, jäkla unge. 

 

Hej på er

Vi har haft jätte trökigt väder i Dalarna idag. Jag har sett på insta att det varit bättre väder på andra ställen i Sverige idag. Jag har ju köpt lavendel, fikonträd och massa kryddor som jag vill plantera. Jag hoppas morgondagen blir bättre.

Ikväll blir det grillat här hemma ändå (fast vädret är trist) jag käkar kyckling och övriga familjen nötkött. Jag har även beställt massor av grillade grönsaker.

Igår va jag hos Alejandro och jag hade gått ner i cm runt midja och höft fastän jag inte hållit mig helt och hållet till matschemat när vi var ute och reste. Det är för att min kropp fått upp förbränningen förklarade Alex. Skönt som fan säger jag, Hahaha. Hejja mig.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *