I loungen

Som jag skrev tidigare i veckan har vi gjort en liten ommöblering i loungen. Den vita soffan stod mot väggen tidigare så den rätades upp och flyttades ut i rummet. Sen åkte de bruna skinnfåtöljerna upp och de här svarta i sammet ner.

Jag gillar när det är möblerat med soffa och fåtöljer mot varandra. För här sitter man ju inte framför någon tv. Platsen är till för att umgås och prata med varandra.

Som ni ser är tv-hörnan bakom den vita soffan och där är det verkligen möblerat för mys och film. En gigantisk och skön soffa som rymmer många. Jag är ju egentligen lite trött på den stora tv-soffan så gillar att det blev lite avgränsat till den hörnan nu med den vita soffan.

Alltid lika roligt att möblera om tycker jag. Känns som man får ett helt nytt rum!

Inlägget I loungen dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *