Hej Pernillas Interiör – Homespos nya bloggare!

Hej Pernilla! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga hos oss?
– Det känns fantastiskt kul att få dela portal med så många begåvade bloggare. Många jag följer och inspireras av sedan tidigare.

Du har bloggat sedan tidigare, hur har din blogg utvecklats under tiden?
– Under tidens gång så har prestationsångesten släppt och det tycker jag bidrar till härligare och mer avslappnad läsning. Jag bloggar när och för att jag tycker det är roligt, det får inte förstöra den verkliga stunden som jag brukar tänka. Därför är jag också ett fan av Instagram, snabbt och enkelt.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Ni kommer att få läsa om inredning, inredningstips (jag arbetar heltid som inredare), vardagsliv och husrenovering med mera. Just nu bygger vi växthus som ska bli färdigt i sommar.

Läser du bloggar själv förresten?
– Det gör jag absolut, med en kopp kaffe och fötterna uppdragna i soffan, en favoritstund om kvällen.

Hur ser sommarplanerna ut?
– Det blir en riktigt lyxig sommar med sju veckors semester. Vi ska bygga klart vårt lilla drömprojekt – växthuset. Sedan ska vi njuta av sommarsverige, vinkällare på altanen, svampplockning och dopp i sjön. Jag är lite loppissugen, men till sist avslutar vi med garanterad värme i Spanien.

Dela gärna med dig av ditt bästa inredningstips!
– Mitt bästa tips är bra förvaring, samt mixen av material, det är alltid lika viktigt. Jag lovar att berätta mer…

Och sist, men inte minst, dela gärna med dig av något om dig själv som inte så många vet om.
– Att jag har städamani och är en samlare. De två egenskaperna går inte hand i hand.

Återigen, varmt välkommen Pernilla, det ska bli väldigt härligt att få följa din blogg!

TILL PERNILLAS BLOGG

TILL PERNILLAS INSTAGRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *