Växthuset

Jag tänkte introducera er för vårt största sommarprojekt, växthuset som vi bygger på tomten. Det är inte första sommaren jag drömmer om det här projektet och att det nu är dags känns så fint!

Jag hade egentligen ingen aning om vad det innebar att mura osv… men eftersom min sambo har intresserat sig för bygge och renovering på senaste åren så vågar vi göra det här utan proffshjälp. Det tar tid som ni förstår, med två små barn och endast kvällarna till att jobba, men det är riktigt kul. Min tanke är att jag ska berätta mer steg för steg om hur vi jobbar, men först om vilket hus vi valde och varför. Vi har beställt vårt växthus från Skånska Byggvaror och valt en modell som heter Spira mur 13,1 m2. Anledningen till den modellen var att storleken känns perfekt för det vi tänkt utnyttja växthuset till, liten sittplats och odling. Vi önskade en mur, som vi ska putsa i grått, växthusets färg blir svart.

Så, det enda jag gör om kvällarna när vi inte är ute på tomten är ju att pinna inspiration. Inspiration till vad man bäst odlar i ett växthus, hur jag vill möblera och vilka plattor/grus jag vill lägga m.m. Följ mig även på instagram @pernillasinterior , där jag lägger upp inlägg nu och då.

(I samarbete med Skånska byggvaror)

Inlägget Växthuset dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *