Skägg vård

Sax HÄR/ Skäggolja HÄR/ Schampo HÄR/ Borste HÄR 

Hej hopp

Ni vet min man Pär, han med skägget. Jag har gett honom en present som jag måste tipsa om till alla er därute som har skäggiga män. För vi vill ju att skägget ska va snyggt, eller hur?

Pär har berättat för mig att han fick skägg jätte tidigt. Han är jätte stolt över ditt skägg, och jag förstår honom. Han kom in på krogen när han var 16 för han hade så bra skägg tillochmed. Då hade jag också älskat mitt skägg, jag kom bara in med falskleg…..

Det där med skägg då. Jag tycker ju om skägg, tycker det är jätte coolt. Men det får inte vara för mycket. (Ni minns väl min lilla demonstration här hemma ”fittvember”) Jag tycker skägget ska vara välskött med fina raka linjer och inte så ”buskigt”

Pär är jätte duktig på att ta hand om sitt tjocka täta skägg. Det händer jätte ofta att det kommer fram andra män och ger honom komplimanger för hans skägg. Och är dom lite på lyset så vill dom gärna känna också, Hahaha. Som sagt, det händer titt som tätt. Men det skadar ju inte med lite extra fina produkter. Jag tycker om att skämma bort honom som han skämmer bort mig ibland.

Jag överraskade Pär med en liten present häromdagen. Ett skägg-kit. Med schampo, olja, sax och borste. För har man ett tjockt och tätt skägg ska man ta hand om det, precis som med kvinnors hår eller vår hud.

Borsten var Pär lite skeptisk mot, varför då, undrade han. Men vet ni, skägget blev såååå jäkla lent och all ”frissighet” la sig efter bara några kammningar. En riktigt hit alltså, perfekt att fördela skäggoljan på. Han älskar borsten.

Och saxen är så bra att klippa till jämna kanter och linjer. Schampot är speciellt anpassat till just skägg och skäggolja ska varenda man som bär skägg använda. Som tampong/binda till mens liksom, så enkelt är det. Iallafall om du vill ha ett snyggt skägg. Denna olja från Sailors är svensktillverkad och dessutom ekologisk.

Jag tycker flaskorna var snygga också, stor bonus. Hos Cedvard.se hittar ni allt till skägget, det finns nämligen massor av roliga saker att skämma bort våra skäggiga män med. Och jag lovar att dom blir glada för denna present. (Jag har kommit på att om jag kommer med nån present hit å dit så får jag fler i slutändan, hahaha)

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *