Carolines examensfest

Vilken kväll vi hade igår när vi firade den här tjejen som syns här tillsammans med Lotten. Caroline har efter flera års slit tagit sin tandläkarexamen. Så himla bra jobbat och så som hon har kämpat.

Carro, tillsammans med sin familj, hade gjort så fint med dukning och mat. Och tack och lov så fungerade den omvända regndansen för det var strålande solsken precis hela kvällen.

Jag roade mig så mycket så jag glömde faktiskt av att vara flitig med kameran, men det är ju egentligen ett gott betyg för kvällen.

Så väldigt likt Carro så var det också flera helt magiskt roliga lekar uppstyrda. En av lekarna var att man skulle… hur jag ska jag förklara detta… deltagarna hade ett par strumpbyxor på huvudet med en tennisboll i och så skulle man med hjälp av sina nackmuskler liksom svinga iväg den där strumpbyxtennisbollen och få ner en petflaska. Här fick jag kram i magen så mycket skrattade jag. Tyvärr hann jag inte vara snabbtänkt nog för att knäppa av ett kort på spektaklet, så ni får tro på mina ord istället.

Här ovanför syns Linnéa och TB som har klarat av ett av uppdragen i bordsbingot – att byta kläder med varandra – syns kanske vilka glädjerop som mötte dem när de gjorde entré?

För att inta tala om vilka skrattsalvor det blev när Carros farmor klarade av samma uppdrag tillsammans med sin Sören.

Tack finaste Caroline för att vi fick vara med och fira din dag. Nu ska vi strax bege oss till fotbollsträning och sedan blir det en lugn dag.

Även om jag inte kan skylla dagens trötthet på intag av rusdrycker (som fortfarande är på ett minimum för min del) så tar det lite på krafterna att vara iväg på fest till sena timman. För att inte tala om detta kombinerat med att två små barn var busigt vakna när vi kom hem mitt i natten och sedan ändå vaknade i sin vanliga tid.

 

Inlägget Carolines examensfest dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *