Hej Josefine Gunhamre – Homespos nya bloggare!


Foto: Carina Olander

Hej Josefine! Välkommen till Homespo.se, hur känns det att börja blogga här?
– Tusen tack! Det känns superkul att börja blogga på Homespo.se, ni är ett sådant härligt gäng med inspirerande tjejer och jag ser verkligen fram emot att få vara en del i Homespo-familjen.

När kom du i kontakt med bloggar för första gången?
– Oj, det måste vara 10 år sedan säkert.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Framför allt inredning! Jag älskar att pyssla hemma och har många idéer och planer i huvudet jämt. Så vårt hem kommer nog att stå i fokus. Sedan kommer jag även att dela med mig av mina illustrationer och säkert annat smått och gott också.

Har du några roliga sommarplaner?
– I sommar ska min bästa vän gifta sig, det ser jag väldigt mycket fram emot! Vi ska även åka på en roadtrip och bygga ut vår altan. Så vi hoppas på sol och varma dagar!

Dela gärna med dig av ditt bästa inredningstips!
– Skapa en bra bas i ditt hem genom att använda färger som matchar varandra både på ytskikt, möbler och textilier. Det blir mer harmoniskt om hela hemmet har en genomgående stil.

Och sist, men inte minst, berätta gärna något om dig som inte så många vet om.
– Min fästman har cirka 40 tatueringar som pryder hans kropp och en av dem har faktiskt jag gjort. Tatuerat alltså. Det är en liten svala som sitter på hans ena arm.
En nära vän till oss har en tatueringsstudio här i Gävle och som en spontan och rolig grej fick jag testa på det en gång. Jag hoppas att det blir fler gånger för det var väldigt roligt!

Återigen, varmt välkommen Josefine, det ska bli så roligt att få följa din blogg! 

TILL JOSEFINES BLOGG

TILL JOSEFINES INSTAGRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *