EN ROLIG NYHET!

Ni vet mina favoritfiltar från Les Enfants som vi bara är helt kära i? Vi använder dem jämt, precis som jag trodde.. ? Jag fick den ärofyllda frågan om att bli ambassadör för detta fantastiska varumärke och sprida mina erfarenheter kring filtarna vidare. För mig var det självklart att tacka ja till detta eftersom filtarna står för så mycket bra saker som jag med glädje står bakom och stöttar. Ni som missat mitt första inlägg om dessa Muslin blankets kan läsa om dem här.

I dagsläget finns filtarna i färgerna vit och grå, man köper 2-pack på de stora och de små kommer tre och tre. I början på juli, närmare bestämt 5 juli, släpps en ny färgkombination: rosa och vit! Ni som läst tidigare vet att jag har en kärlek till grått, vitt och rosa just nu. Så detta var en glad nyhet. Här kan ni kolla in hela utbudet!

Inför detta släpp så fotade jag lite hemma en morgon för att visa er mina magiska filtar!


Inlägget EN ROLIG NYHET! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *