Mirins Copenhagen

Äntligen är jag tillbaka, jag har rivit mitt hår flera kvällar när jag plockat fram datorn (ja, det är nog just min dator som krånglat) för att blogga. Skam den som ger sig, så är det verkligen!

Sommaren är igång och vi spenderar de allra flesta kvällarna på altanen. Det är så varmt där att man får utomlandsfeeling, ljuvligt! Vi äter ofta middag här ute och sedan när barnen lagt sig hänger jag här med mina blommor. Gustav, min sambo är riktigt ihärdig med växthuset nu och gräver och murar nästan varje kväll. Jag hejar på med kvällsfika och tar hand om resten av hemmet. Semestern lurar runt hörnet och nu är det bara att slänga in den sista energin på jobbet.

Men nu måste jag bara berätta om Mirins Copenhagen som är ett favoritmärke sedan länge. Jag älskar doften som känns så ren och fräsch. Just nu använder jag ansiktsserumet och doftljuset i dagligt bruk.

Ni måste besöka hemsidan och titta på bilder från butiken i Köpenhamn, jag drömmer mig dit. Så, här satt jag en kväll och hade lite minispa för mig själv. Det mina vänner kallar jag lyx! Ett litet plus för dom otroligt fina förpackningarna.

(I samarbete med Mirins Copenhagen)

Inlägget Mirins Copenhagen dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *