Vår midsommarhelg

Jag band några midsommarkransar till mi och småtjejerna 

Här sitter mina grabbar längst ute på bryggan, det ser ganska harmoniskt och mysigt ut. En riktig idyllisk bild. Men anledningen till att dom sitter där är för att dom nyss bråkat och jag bett dom reda ut skiten själva för mamman har mens och orkar helt enkelt inte, hahaha. 

Jag, Thea, mina kusiners små tjejer, Elin och senna är ute och plockar blommor till kransarna

Ebba är precis som jag i den åldern, full av energi och MASSOR av bus. 

Min fina Maximilian 

Ute på båttur i vår båt som jag vann förra året. Tyvärr ingen fiskelycka den här gången. 

Jag och min kusin Maria nere vid sjön efter en härlig grillning. 

Vår lilla väg. Mina kusiners stugor ligger till vänster och vår stuga till höger när man kommer fram. Sen har vi sjön rakt ner med varsin brygga. Älskar Furudal, här har jag tillbringat varje sommar under min uppväxt. 

I stugan får man sitta bredvid varandra på dasset eftersom det finns 2 platser. Jag älskar det eftersom jag är den enda i hela världen (enligt Pär) som vill ha sällskap när jag skiter, hahaha. 

Hej finingar

 

Hopps eran midsommar helg varit härlig. Jag är ärlig och säger att min har varit sådär… bilderna kanske ser underbara ut men detta har också hänt.

-Har varit ”nere” i humöret även fast jag hade mens. Det brukar egentligen vänds då. Men inte den här gången.

-Thea låg sjuk nästan hela helgen, stackarn.

-Levis blev smittad och fick feber sista dagen, så jävla typiskt.

-Pär och min bror satt sig på midsommarafton efter lunch och drack whiskey i ca 4-5 h medans jag fick ta hand om alla ungarna. Ni kan ju gissa om jag var på bättre humör efter det…… jag var btw nykter.

-På midsommardagen åkte jag på en allergisk reaktion och fick nässelutslag på hela kroppen och vänster öga svullnade igen. Jag fick allergi tablett av min kusin och då släppte det. (Känner dock fortfarande av det)

-Levis får en järnbom i huvet idag och får ett jack i skallen. Han behövde inte sy som tur var, det rätt långt till närmast sjukhus. Men vi var oroliga ett tag att han fått en hjärnskakning. Det gick bra, tack å lov.

Nu är barnen kvar i stugan med min mamma och pappa och jag och Pär har åkt hem. Duschen jag precis tagit kan va den skönaste jag nånsin tagit…..

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *