Den är tyvärr fortfarande kvar

Där står den på soffhörnet, den i och för sig väldigt fina loppisfyndade korgen, men med en gigantisk stryktvättshög som är precis lika stor idag.

Mitt ge-mig-tusan-på HÄR till trots…

Kanske inte helt sant, men efter att det strykts strykts och strykts så kom Andreas upp med en ny hög. Och korgen var full igen…

Jo men visst…

Istället för att stryka så har vi parkerat oss strax öster om korgen och sett sista avsnittet av Orange is the new black. Så mycket mer angenämt!

Detta är från vårt vardagsrum på ovanvåningen. Som innan utbyggnaden var vårt sovrum. Jag är så glad för att vi använder även detta vardagsrum så mycket, för det fanns en liten rädsla över att det bara skulle bli ”över” liksom. Men dels ligger vårt kontorsloft (där jag häckar en del) precis ovanpå men så sover också barnen precis här intill (när de sover) och då känns det lite fint att vakta precis utanför.

Nu ska jag försöka göra samma sak – sova – av lite olika anledningar så har det varit lite tomt på sömnkontot den senaste tiden och det gör inte någon succé för måendet direkt. Så det får allt bli lite fokus på att öka nivån på sömnkontot helt enkelt.

Inlägget Den är tyvärr fortfarande kvar dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *