Välkommen hem!

Inlägg i samarbete med Ellos

Hallen kan vara ett rum som lite hamnar i skymundan i hemmet och som ofta får falla offer för skor-exakt-överallt-och-ouppackade-träningsväskor-syndromet. Ja, ni fattar vilken bild jag försöker måla upp.

Det är dock lite synd eftersom det faktiskt är det rum som ger första intrycket av det interiöra i ett hem. Så i samarbete med Ellos fick jag chansen att piffa upp vår hall.

I vår förra lägenhet satte jag upp en tapet som i flera år varit min favorit. Så länge att jag också hann tröttna lite på den när den väl kommit upp.

Så den här gången fick det bli en lite lugnare variant av tapet, som också fångar upp det gröna i vår trappa och kolmårdsmarmorn i korridoren som leder in till köket.

Tapeten är av non-woven material och mycket enkel att tapetsera då den limmas direkt på väggen.

Har ni inte redan uppmärksammat att Ellos har en hel del fler vackra tapeter så kolla in här. Jag älskar även denna, men var lite för feg den här gången.

I taket hänger en lampa i papp från Mimou. Jag var lite tveksam till den först, men är mycket nöjd nu. Den bryter av så fint mot den lantliga känslan.

Till golvet valde jag en grå matta. Mycket för att ”dölja” allt skräp som lille C drar med sig in när han varit ute och lekt. Praktisk och fin.

På väggen har vi satt enkla kroklister i björk. Liknande hittar du här.

Vi kommer även sätta upp hyllor i ljus björk att ha alla skor på. Mer bilder på det snart såklart!


Inlägget innehåller annonslänkar

Inlägget Välkommen hem! dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *