Min sommarstil

Hejsan

Jag tänkte jag skulle visa er lite av min sommarstil. Jag gjorde ett sånt blogginlägg förra året som blev populärt.

Så favorit i repris alltså.

Båda dessa klänningar har hängt med ett tag i min garderob och kommer från samsoe samsoe. Jag kommer blanda både klänningar och linnen med smala axelband tillsammans med bas t-shirtar.

Den här klänningen är min ”coola” klännings-outfit i sommar. Och kepsen från Åhlens har jag till allt och nästan jämt. Älskar den. Den coolar till den mest tråkiga outfit.

Skorna i sommar då, jag älskar beige till bruna ben, det är såååå snyggt. Och självklart i sommar-sko-garderoben måste ett par sköna sandaler finnas. Dessa är i skinn och kommer från hm. Mina bröllopsklackar från Zalando är fortfarande bland dom skönaste klackar jag haft. Sen älskar jag såklart mina Louboutin jag fått i present av Pär (fast dom måste jag smörja fötterna med voltaren för att kunna ha en kväll)

Klänningen är ny och kommer från Gina, älskar färgen och skimret i den. Ett stort halsband blir snyggt när man inte har så mycket smink på sommaren tycker jag. Fläska på med smycken liksom…. Fransklänningen mab skymtar i bakgrunden är ett sånt där superfynd på nån billighets affär. Älskar den, väldigt boho-ig.

Den prickiga bodyn är en ny favorit och kommer från Zara. Den tänker jag använda till ljusa jeans, klackar och en knut på huvet i sommar med stora solbrillor. Alt ett par små jeansshorts och bruna ben, såååå snyggt. Jag älskar singoalla stuket med nedhasad axel.

Min svarta skinnjacka får konkurrens av min röda på sommarhalvåret. Denna kommer från Massimo dutti och jag har faktiskt fyndat den på en av våra loppisar som jag och Tessan har haft.

Min trio från Celine är fortfarande mitt aaabsolut bästa köpe nånsin (tillsammans med skinnbrallorna som jag bor i på vintertid)

Jag kommer såklart blanda in bas tishor, jeans och linnen i allt detta. Men det ni ser är min bas som hag kommer bygga allt runt. Det jag saknar är nånting gult…. Jag har span på en singoallatopp som jag tror blir mitt nästa köp.

Jag älskar att surfa runt på nätsidor, bloggar och magasin och inspireras. Och New york gav verkligen MASSOR av inspo. Funderar på om jag inte måste åka dit varje år, Hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *