Tough race

Tja tja

Åååhhhh va jag är glad att jag vågade köra detta race. Alltså jag har velat utföra detta lopp i flera år, men aldrig riktigt vågat. Men när Alex frågade om jag ville vara med i hans lag så växte tanken ännu starkare. Och efter att ha tränat med Alex dom senaste 7 veckorna är jag i bättre form än nånsin, både konditionsmässigt och i styrka och uthållighet. Självklart kan jag bli bättre, men jag insåg ändå att detta klarar jag nog. Så jag tackade ja. Men fy fan va nervös jag har varit.

Jag vill ju gärna ha musik i öronen när jag springer tex. Det insåg jag skulle bli svårt eftersom man ska simma i en sjö vid ett hinder. Men jag löste det med att jag hade en mini-iPod i sport bh:n som jag hade när jag sprang dom första (värsta) km upp och nedför berget. Vid 1:a hindret kastade jag den till Pär och körde utan resten av tävlingen.

Här var vi pigga och fräscha innan loppet.

Armgången älskar jag, den kör jag mycket på gymmet också.

Endel hinder var väldigt höga…..

Och endel väldigt djupa.

Här var det flera diken som vi skulle upp och nedför. Tyvärr såg jag många som fuskade och ”gick förbi” 3-4 diken. Och sen hamnar dom flera placeringar före mig i slutresultatet. Sånt kan göra mig skitarg. Sluta fuska för fan, har jag lust att skrika, hahaha.

Det var många som gick förbi endel hinder, varför då liksom? Då behöver man väl inte ställa upp om man inte ens tänker försöka. Jag gjorde ALLA hinder och är jäkligt stolt över min tid på 1,16.

Jag är så jäkla glad att jag gjorde detta, och fastän jag undrade va fan jag höll på med undertiden ja sprang så kommer jag göra detta nästa år igen, hahaha.

8 km terrängbanan med hinder inkl simning, BAAM!!!

Han är så jäkla bra, Alex. En grym pt som verkligen ser till att hans kunder får det resultat dom vill. Han pushar, väger, mäter, lägger upp individuella kostscheman och träningspass till var och en av alla som anlitar honom. Han följer upp varje vecka och ser till att man gör det man ska och det gör ju att man blir sjukt motiverad att fortsätta kämpa med träningen och kosten. Han är så otroligt duktig på det han gör. Och jag rekomenderar verkligen ALLA i Gävle trakten att anlita Alex (@activeform)

Jag tycker alla har ett ansvar att ta hand om sin kropp, man ska leva med den rätt länge, hela livet faktiskt.

Han och hans fru (@guldkantpatillvaron på instagram) är också väldigt goda vänner till mig och Pär. Och vi har haft en underbar helg tillsammans.

Vårat lag, Team Activeform. Så jäkla grymma var vi. Här nedan är några filmsnuttar från tävlingen och man hör min underbara Pär på varenda en. Han pushar och hejjar och var verkligen helt fantastisk. Gud va jag älskar den mannen.

IMG_5694

IMG_5579

IMG_5701

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *