God morgon och god natt

God kväll… Så här såg det ut när vi sa god morgon strax innan klockan åtta tidigare idag. Mysigt med barn som är lika morgontrötta som sin mamma men det hör också lite ihop med att den stora loppan är lika nattugglig som sin mamma och att den lilla förvandlas till ett matvrak på nätterna.

Jag stal förresten, helt utan dåligt samvete, lite av Altheas nya gröna växter som syntes HÄR, och placerade ormbunkarna på våra nattduksbord istället. Vårt sovrum är också i behov av lite uppmjukning och en försiktig början var med lite (stulet) grönt.

Snart blir det att landa i sovrummet igen men först ska jag baka en liten tårtbotten tills imorgon. Det är ju en viss liten dam som blir hela ett år…

Inlägget God morgon och god natt dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *