Efter regn kommer solsken

Efter regn kommer solsken, så var det verkligen idag. Vaknade upp med huvudvärk till regn (vi var på ett väldigt festligt bröllop igår), men sedan sken solen upp och jag med den kände jag. Några koppar kaffe i solsken och jag fick hopp om sommaren, jag är ledig i sju veckor framöver och det känns bara fantastiskt!

Vi har tänkt börja med utflykter på hemmaplan, för att hinna klart med växthuset. Som han kämpar min Gustav, är ute till sena kvällen. Det kommer bli så bra och jag längtar tills jag kan bjuda in vännerna på middag i sensommaren.

Det fina molnet i bild kommer från @butikirisochmig , än sålänge beställer man via henne, men snart startas en ny webbutik. Jag blir så inspirerad av dom som följer sina drömmar! August ska få det i sitt rum för nu åker spjälsängssidan av, det är dags att försöka sova i egen säng, 1,5 år som han är haha. Mammas lilla gos!

Inlägget Efter regn kommer solsken dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *