Kontor

 

Vårat kontor i huset. Här sitter både jag och Pär och jobbar emellanåt. Här sitter även alla barnen och spelar på datorerna. Jag tycker om att man har kontakt med köket innanför genom fönstret. Jag har varit lite sugen på att måla det grått…. men inte kommit till skott riktigt. 

Gud va jag älskar denna blomma, vill inte att dom ska blomma över. Men jag vet att det är nöta nu…. Njuter av dom så länge jag kan och plockar in nån ny knopp varje dag. 

Hej finingar.

Levis fick en snilleblixt ide idag att han ville göra flädersaft. Som tur va hade vi alla ingredienser hemma och det är ju så enkelt att slänga ihop. Nu måste man bara vänta några dygn, och det är väl kanske inte den här faniljen så bra på, Hahaha. Vi har redan provsmakat.

Psst, ett litet tips, jag byter ut strösockret mot svevia socker och mer än halverar mängden ändå. Det blir jätte gott och betyyydligt nyttigare saft.

Vår helg har varit superrolig med lite festligheter igår på lördagskvällen. Pärras brorsa hade ju 40-års fest i Gävle och det var en himla fest till sena natta. Pär var i fin form kan jag säga, så pass att han varit lite extra seg och kallsvettig idag. Jag mår bra eftersom jag inte drack ens i närheten av hans mängd, hahaha.

Idag åkte vi till strutsfarmen som ligger utanför Borlänge och åt deras goda hamburgare tillsammans med barnen. Tips till er som besöker Dalarna. Salins Struts, ungarna tycker det är super kul.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *