Monthly Makers inspiration – Något jag aldrig testat

Hej på er! Vad tycker ni om månadens Monthly Makers-tema ”något jag aldrig testat”? Själv tycker jag att det är väldigt spännande och utmanande! Men också ganska svårt att komma på vad en faktiskt ska göra. Ni har ju fått se en tjuvtitt på vad jag har valt att göra, men jag har också samlat lite inspiration som jag hoppas ska hjälpa på vägen:

1. Emilia har skapat detta magiska tryck i linolium, något jag själv aldrig provat. Sen kan en ju bara drömma att få liknande resultat, men testa att skapa egna tryck vill jag gärna göra!

2. Bloggen Lovely indeed har gjort en växtpiedistal – något jag inte heller gjort men också är sugen på! En väldigt bra guide på hur en gör hittar ni här!

3. Jessica har experimenterat och skrivit en utförlig beskrivning på hur en skapar med tekniken fluid painting. och resultaten är to die for! Kliar i fingrarna efter att få skapa på ett så fritt sätt. Här hittar ni beskrivningen och fler bilder!

4. Vill du prova att skapa i betong för första gången så har jag en enkel guide på hur du gör egna kylskåpsmagneter, här hittar du det inlägget!

Mer inspiration hittar du också på vår pinterestboard för temat!

Vi som driver Monthly Makers 2017 är AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJuliaMikaelaRuthStinaWilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers. Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Inlägget Monthly Makers inspiration – Något jag aldrig testat dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *