Gårdagen hemma hos ”Guldis” & Alex

Påväg hem till våra älskade vänner.

Alex, min pt, fick en stor fet magnum flaska utav hans favorit champagne. Som tack för dessa veckor med träning och för att han fått mig i mitt livs form. Jag kommer såklart inte sluta träna enligt hans pass och kostråd, jag har en tydlig målbild med min kropp. Älskar att jag är på så god väg.

Maten dom bjöd på var himmelsk…..

Förrätten var rökta räkor med aioli och smörstekt bröd.

Varmrätten går nästan inte att förklara hur fantastisk den var. Den godaste tonfisk jag ätit, och salladen till hade jag kunnat ät hur mycket som helst utav. Den innehöll bl.a mango, rödlök, tomat, sesamfrön och koriander. Så god tillsammans med tonfisken som Alex hade grillat till perfektion.

Vi lärde även känna ett nytt härligt par, Malin och Andreas. Så mysiga…. 

Alltså min Jossan, världens härligaste tjej. Hon är så varm och härlig, lika din inuti som utanpå. Jag är så glad över att jag lärt känna henne och hennes Alex. Dom är sådär härligt kära i varandra hela tiden, som jag och Pär är. När man ser att dom inte kan låta bli att ta i varandra, det är så härligt att se. 

Efterrätten va lika magisk den. Jossan hade gjort maräng och fyllt den med lemoncurd, grädde, passionsfrukt och färska bär. Kan va det godaste jag ätit….

Många glas bubbel blev det…..

Jag älskar deras vackra hem, så otroligt genomtänkt varenda liten detalj. 

I den här mysiga soffan somnade jag till sist på natten, hahaha, jo det är faktiskt sant. Efter alla glas champagne så blev jag så trött. Så vi sov faktiskt kvar. Både vi och det andra paret. Och vilken tur vi gjorde det för imorse bjöds det på nybakt bröd av Jossan och en fantastiskt god brunch. Varför avsluta om det är så trevligt liksom. 

Varenda liten vrå i deras hus är så otroligt snygg. Kan gå runt länge och bara njuta hemma hos dom. Och ni förstår kanske när ni ser detta. Jossan har jätte inspirerande instagramkonto, @guldkantpatillvaron. Kika in där.

Nu blir det sängen för imorgon har jag sista pt passet med Alex och den sista mätningen och vägningen. Är liiiite nervös faktiskt eftersom jag fuskade igår med både mat och alkohol. Men tyckte det kändes mer ”rätt” eftersom det var min pt som bjöd på kalaset, hahaha. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *