Gul klänning NKAD

Älskar den klänningen. Jag känner mig som en annans, Hahaha.  Jag beställde den innan jag vi åkte eftersom jag letat ett tag efter nåt gult till min sommargarderob. Hade egentligen spanat in en singoallatop men den tog slut innan jag han  klicka hem den. Denna skönhet kommer från NAKD och du hittar den HÄR 

(Jag letade lite på nätet och hittade en rabattkod åt er grab20, som ger er 20% och fri frakt)

 

 

Hej på er

Vi har det helt underbart här i Cypern. Idag var det riktigt varmt, termometern stod på 39 grader i skuggan och poolen på 34 grader…..

Jag älskar ju denna värme, min kropp slappnar av totalt och det är sååå skönt. Även Pär slappnar av. Igår tittade hela familjen på varandra när Pärras telefon ringde och han sa ”låt det ringa” En helt fantastisk känsla faktiskt….

Och behöver jag säga att ungarna älskar det. Idag har vi haft en dig vid poolen, men imorgon ör det havet som gäller igen. Jag älskar ju havet som ni ju vet.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *