VAGN OCH SOMMARVÄRME

I samarbete med Big Baby

Hjälp! Det är så varma dagar här på Gotland, varmare än jag trodde när vi packade:) Härligt såklart! Jag är väldigt glad att vi bestämde oss för att packa ner solsuffletten som vi beställde i våras från Big Baby. Jag har hela tiden tänkt att solsuffletten kanske är för lite större barn och låtit den ligga fram till nu när vi kände att det verkligen behövs lite ventilation för Iris i vagnen. Så på en av våra promenader fick vi feeling och bestämde oss för att göra bytet.


Så från den heltäckta suffletten som tillhör själva vagnen till denna luftiga solsufflett som släpper igenom luft samtidigt som den skyddar mot solen på ett bra sätt. Tyget på solsuffletten ger solskydd vilket könns riktigt bra eftersom solen ändå når de små benen, och den har också ett så smart inbyggt myggnät som bara är att fälla ut.

Så här stod vi mitt ute i solgasset och började pilla med suffletten, vagnen stod såklart i skuggan under tiden som Johan grejade på. Men det var verkligen ingen svår sak att fixa till, gick snabbt och smidigt. Han drog enkelt ut de tre vita medarna som suffletten hålls upp av och trädde dessa på den nya suffletten och sedan tryckte han i ändarna i sina hållare igen, supersmidigt!


Vi valde en Arctic Grey i färgen, vi tyckte den passade bäst ihop med vårt färgval på vagnen, Grey Melange, blev riktigt bra! En sak som jag verkligen gillar med solsuffletten och gärna hade haft även på den vanliga, är lucka uppepå. Det är så enkelt att se Iris och snabbt spana ner i vagnen, men det kanske blir lite klurigt vintertid med snö och slask : ). Eftersom båda suffletterna har förlängd sufflett så ser man inte riktigt ner i vagnen om jag inte böjer mig ner, därför tycker jag detta är supersmart!


Hur gör ni med skydd för era barn i vagnarna under sommaren?

/Matilda

Inlägget VAGN OCH SOMMARVÄRME dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *