HÄRLIGA DAGAR TILLSAMMANS

I lördags kom äntligen syster Olivia med familj till Gotland och vi åkte direkt ut till huset vi hyrt i Stenkyrka. Har blivit dålig uppdatering på bloggen under dessa dagar, men det har varit fullt ös. Barn och aktiviteter som haft prioritet, det ska fixas mat och alla ska komma iväg i synk, det tar sin lilla tid : )

I söndags var det första morgonen här, vi åt frukost på trappen i morgonsolen och sen gick Olivia, jag (Matilda), Iris och Otto en promenad för att plocka lite blommor längst vägrenen och gjorde iordning lite mysigt vid huset.
Här kommer ett bildregn från huset, som är väldigt vackert med otrolig potential och våra första dagarna här.
På eftermiddagen åkte vi till en, för mig och Johan, väldigt speciell plats, nämligen där vi gifte oss förra året i augusti. Olivias familj passade på att ta ett dopp i kalkbrottet. Minstingen Gillis kissade ner sin lilla morgonrock så han fick låna min. Visst är den härlig!? Den är från Pelle Vävare och väldigt välanvänd, just denna hittar du här.


Under tiden som de badade tog jag (Matilda) och Johan oss bort till platsen där vigseln ägde rum. Det var magi! Vi hade alltså vigseln utomhus och altaret med blommorna torkade och sönderblåsta stod kvar, nött och vackert ett år senare. Känslostorm kan man lugnt säga, att komma dit för första gången sen dess och då även ha med vår lilla Iris. Skulle kunna visa lite bilder från bröllopet i ett eget inlägg om någon är nyfiken?


Idag har vi gjort lite loppisturer som vi får visa imorgon. Nu har vi precis käkat middag tillsammans, blev en svamprisotto som blev grymt bra : ) Nu har barnen lagt sig och vi ska fylla på glasen och prata ihop oss kring våra sommarhusdrömmar.

KRAM
Matilda och Olivia

Inlägget HÄRLIGA DAGAR TILLSAMMANS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *