Vardagsrum

Detta är min absoluta favorit vy i huset. Ligger gärna i den svarta skinn schäslongen eller soffan och titttar hitåt. 

Ny blommig kudde som är helt magiskt snygg, med precis rätt rosa och gröna toner som matchar soffan. 

Hejsan

Nu har vi kickat igång 1:a veckan efter semestern, och det känns jätte härligt. Att kunna få prata och skratta samtidigt som man jobbar är så härligt. Så var det förut på vårat gamla jobb också, men tyvärr inte på slutet. Då fick man lov att stressa stressa stressa för att ens hinna med allt i planeringen. Känner i hela kroppen hur rött det var att säga upp sig och föra något nytt. Speciellt såhär nu efter semestern och jag känner att jag jobbar långa dagar, absolut, men är så lugn i kroppen. Älskar det. Hur mår ni?

Jag och Pär har lite boende tankar, vill inte säga nåt ännu, men vi har lite nya idéer så skulle man kunna säga. Detta har växt fram under tid, men vi kände detta ännu mer nu under semestern. Ni får hörs mer om detta såklart.

Pärra har preciiiis rökt en fet cigarr, han älskar dom. Inte jag. Tycker det luktar skit och jag blir allt annat än kramsugen efteråt. Fattar han inte att han blir utan pippning när han röker, hahaha. Godnatt på er babes.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *