Kalasfina i Livly

Jag är precis hemkommen från min vän Elin som var värdinna för Olivias visning av höstkollektionen för MILK Copenhagen (om ni inte minns MILK så kan ni kika HÄR) och det var både så fina kläder och trevligt att samlas ett gäng tjejer.

På tal om kläder så premiäranvände tjejerna sina klänningar från Livly igår när det vankades ettårskalas för våra vänners lilla Lemoni. Det är något särskilt med att matcha dem och härligt nog var det toppenväder igår så vi körde på bara ben hela dagen och sent in på kvällen.

Men idag måste jag erkänna att det kändes sådär höstligt i luften och en liten gnagande känsla av att inte riktigt vara redo för det där finns hos mig. Men men… dels är det inte så mycket att göra åt och sedan så blir det mysigt det också till slut.

Sist, men definitivt inte minst, så har min vän Elin gått och blivit med blogg så kika gärna in HÄR och… ja… njut.

Inlägget Kalasfina i Livly dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *