Familjebildsförsök

God morgon! Först och främst – tack – för alla fina kommentarer om trädkojan igår. Vi tycker själva att den är fin men blev extra glada av att så många gillade den lika mycket som vi.

(Och maken var minst sagt stolt som en tupp hela dagen till följd av alla fina komplimanger)

I övrigt kan det se ut ungefär så här när mamman tänker att det är ett ypperligt tillfälle för en fin familjebild när alla är kalasklädda.

Det gick ju så där kanske… Det blev mest ett försöka-fånga-upp-barn-ögonblick och sedan var det hög tid att åka.

Riktigt roligt var det i alla fall att vi lyckades fånga hur Juni totaldissade min utsträckta famn när storasyster istället fanns i närheten. Det märks vem som är favoriten är hemma…

Idag är det ingen förskola som står på schemat och det tycker jag känns väldigt mysigt. Så vi ska mest skrota runt nu på morgonen och sedan ska jag förbereda det sista inför lördagens loppis.

Har förresten hört en liten fågel viska i mitt öra att Rebecca ska sälja en av sina mattor. Nu får jag nog inte lov att norpa den innan någon annan fått chansen, vilket är lite attans också eftersom vi är på jakt efter en matta till ovanvåningen och om jag känner Rebeccas inredningssmak rätt så är mattan topnotch…

Inlägget Familjebildsförsök dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *