Favoriter från Eva Solo

Inlägg i samarbete med Eva Solo


Nu när jag är föräldraledig så blir det en heeeeel del kaffe, med på tok förlite sömn vissa dagar så är kaffe räddningen. Jag har länge velat ha en bra och fin termoskanna men inte fastnat för någon. Jag hittade dessa ifrån Eva Solo som både är så fina och funktionella. De håller värmen jättebra och man kan brygga kaffe på morgonen och ha hela dagen. I sommar har de varit så bra att ta med ut i trädgården eller ner till stranden också!

De finns i massa fina färger och jag har både en grå och en vit. Perfekt nu i helgen när vi hade dop för vår son och en massa folk hemma. Gillar verkligen den stilrena designen på Eva Solos produkter.

I samband med att vi gjorde våra bänkskivor passade vi på att byta spishäll till en induktion. Vi var tvugna att uppdatera våra kastruller och stekpannor, då vi hade endel som inte fungerade till induktionshäll.

Denna stekpanna och kastrull i gjutjärn med detaljer i ek är så otroligt fina och gör det lite roligare att laga mat.

Tryck gärna på lilla hjärtat om du gillar inlägget! ❤️

Inlägget Favoriter från Eva Solo dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *