Morgon och sedan loppisfix

God morgon var jag nästan på väg att skriva, men morgon är det kanske inte riktigt fortfarande, men så här såg det i alla fall ut hemma hos oss på morgonkvisten. Och Juni sov minsann hela kvällen igår, i sin säng minsann också, utan att vi sprang upp en enda gång.

Vi är vana att springa minst en gång i timmen till henne och då vi fortfarande ammade så var det inte alltid att det räckte med att putta in nappen utan hon ville gärna att hon och jag skulle gå och lägga oss helt enkelt.

Så även om amningen var ljuvlig så njuter jag verkligen av att kvällarna är mer ”fria” nu för tiden. Och säkerligen har den avslutade amningen också att göra med att hon nu till och med kan sova en bit in på natten.

Sedan har dagen gått åt till att fixa ärenden inför morgondagens loppis. De där ärendena hade ju kanske fixats på något kortare tid om jag inte haft mina två små i släptåg, men när de är med så får man liksom göra det till deras grej också och därmed deras takt.

Så i mellan ärendena har det fikats, lekts och lånats böcker på biblioteket. En viss godispås-muta till fyraåringen fanns med i spelet också….

Och resten av kvällen ska gå i samma tema – loppisfix!

Kommer ni förbi imorgon?

Om inte så tänkte jag också försöka se om jag inte kan loppa lite via Instastories under dagen – så håll gärna utkik där också!

Sedan ska det bli vansinnigt roligt att hänga med Rebecca hela dagen imorgon också.

Inlägget Morgon och sedan loppisfix dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *