Kavaj och blåjeans

I torsdags hoppade jag ur mjukiskläderna för en runda på stan med mannen. Och Aston så klart. Andreas tyckte jag behövde rastas lite och få unna mig. Han hade bokat in en timmes helkroppsmassage och såg till att jag fick shoppa själv en liten stund i lugn och ro utan barn. Så himla härligt!

Outfiten blev en ganska klassisk höstoutfit. Blåjeans, kavaj som jacka och loafers. Jag trivs verkligen i kavaj men inte så ofta jag bär det längre. Känns kanske inte alltid så praktiskt när man har småbarn.

Något jag tänkte på när jag rensade ut garderoben är hur sjukt mycket kläder man har egentligen. Mycket var jag trött på och åkte ut men många plagg gillas ju så klart fortfarande. Men tänkte i alla fall att när jag visar upp kläder här får jag ofta frågor var de kommer ifrån och mycket är ofta ”gammalt”. Så tänkte jag kunde göra lite kollage med liknande plagg som finns i butik just nu. Här kommer ett för denna looken.

Annonslänkar // Örhängen Boozt // Kavaj Cubus // T-shirt BikBok // Jeans BikBok // Väska & Other Stories // Halsband Boozt // Skor Vagabond //

Inlägget Kavaj och blåjeans dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *