Kakel funderingar

Hejsan härliga ni

Huvet snurrar såklart av 1000 tankar och idéer om det nya huset. En sak är då säker, det ska kaklas köket. Just nu sitter det en brädvägg med plexi skiva framför. Jag är inte så brädvägg:ig av mig, har haft det i mitt och grabbarnas pappas hus när vi bodde ihop. Och ja ni fattar, har man haft det en gång har man liksom tröttnat på det. Vi hade det tom i ett helt rum.

Nu står det mellan klassiskt 15×15 kakel (vilket jag röstar på) eller 7,5×15 (som Pärra vill ha)

Lägenheten i Gävle med det italienska kaklet

Detta kakel, 7,5×15 har vi i lägenheten nu, en av anledningarna till att jag tycker det är lite tråkigt att ha det i huset också.

Men Pär ääälskar det. Det är italienskt och betydligt dyrare än standard kaklet jag vill ha, hahaha. 

Visst är det ändå snyggt detta enkla kakel, med mörkgrå fog. Sen vill jag att det ska sitta omlott som på bilden.

Vi får väl se vem som lyckas övertala vem, eller vem som dealar till sig något annat och i så fall lägger ner sin röst……

/Marit

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *