NYHETER TILL IRIS

I samarbete med Färg och Form Sweden

 


Som ni vet har dagarna utan Johan hemma tagit sin början och vi är inne på andra veckan. Det funkar bra och rullar på men det är ju otroligt obeskrivligt mycket roligare att vara hemma tillsammans än ensam med Iris. Men vi underhåller oss så gott vi kan om dagarna. Promenader, ligga på mage och träna nacken, jollra utan blöja.. typ så, det är väl de aktiviteterna som är stående om dagarna. Däremellan är det försök till laga mat, duscha och träffa lite kompisar! En av mina vänner fick barn tre veckor innan oss, så det är guld att bara kunna dryfta med varandra och möjlighet att ses när vi har lust!

Iris växer så det knakar, hon blev tre månader för några dagar sedan, så galet! Klädmässigt så känns det som hon är i ett mellanläge, 56-62. Vissa plagg har hon fortfarande 56 och de passar utmärkt medan andra känns supertighta. Jag har faktiskt redan börjat rena ur kläder som är för små, de får sparas till ev. syskon framöver.
Dessa små molnkläder från Färg och form Sweden har legat på vänt ett tag, de är storlek 62 och de börjar hon växa i nu, tycker de är så himla gulliga! Denna lilla mintgröna body med ett par gråa mjukisar till, så gulligt!


Har även blivit väldigt förtjust i detta mjukiskitt, allt blir så gulligt i miniatyr!

Jackan är fortfarande lite stor så den får vänta ett tag. Både överdelen och underdelen är i storlek 62 men hon har väl långa ben kanske?


Mitt favoritplagg från Färg och Form Sweden är en pyjamas som jag fullkomligt älskar! En smart typ av pyjamas som jag tänkte visa i ett annat inlägg.

Nu ska jag och Iris köra dagens nackövningspass och sen ska jag försöka pilla i mig lite mat!

Ha en toppdag alla!
Matilda & Iris

Inlägget NYHETER TILL IRIS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *