att bli inspirerad av sina gamla bilder

Hej! Long time no see. Bloggen låg, som ni kanske märke, nere under helgen pga. teknikstrul, men nu är det alltså löst!

Vad har jag haft för mig då? Jo, eftersom kameran legat oanvänd ett tag så har jag istället kollat lite i mitt bildarkiv. Ett av mina bästa tips på vad man kan göra om man känner sig oinspirerad till att fota är nämligen att redigera om gamla bilder. Så det är precis vad jag har gjort! Minns ni dessa bilder som jag tog under ”tema djur” i Monthly Makers? Det var väldigt rosafluffiga porträtt på vår hund, som jag nu alltså redigerat om. Mörkare och lite mer drömskt. Får nog bli ett print av någon av dessa tror jag!

Inlägget att bli inspirerad av sina gamla bilder dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *