Äppelskörd

I helgen gjorde vi vår första skörd av äpple här hemma och detta är bara en bråkdel av vi fick ner. Så mycket annan frukt har vi faktiskt inte fått i år men just äpple har vi istället massvis av.

Har det något med vädret att göra?

Igår frågade jag efter lite höstpepp i min instagrampost, eftersom att jag kände lite si så där inför att hösten var här, och vilken härlig känsla det är när en sedan får en massa bra och urmysiga tips. Ska ta till mig varenda en och gå all in i hösten nu framöver. Och bland annat kommer det bli en del bak och annat gjort av just de här äpplena som plockades ner.

På tal om tips så kommer lite senare den där soppan som jag skrev om HÄR.

Hoppas att ni har en fin dag!

Inlägget Äppelskörd dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *