Levis 510 skinnyfit

I samarabete med Ellos 

Levis jeans i modellen 510 skinnyfit( bästa modellen med smala ben) hittar du HÄR

Levisbus är som mamma och älskar att vara med på foton  

Hej på er

Jag måste tipsa er om mina och pojkarnas favorit jeans. Dom kommer från Levis och är i modellen 510 skinnyfit. Mina grabbar är lite slanka och ”regular” jeans sitter inte så bra.

Jag köper lite större storlek i dessa, stl 14 år faktiskt, fast mina grabbar är 9 och 11 och ”normal” långa, då kan dom använda dom mycket längre. Levis är nog lite stor för sin ålder, för han och Maximilian har samma kläder. Väldigt behändigt faktiskt eftersom dom kan ha samma garderob.

Dom har dock lite olika stilar, Maximilian vill gärna ha piké, medans Levis vill ha tisha och hoodie. Men Jeans vill dom ha båda två, och jag tycker Levis jeansen har superbra kvalité och dom kan ha dom så länge eftersom dom är långa och smala. Jeansen har även reglerbar linning invändigt. Prisvärda med andra ord.

Våra favoritjeans helt enkelt.

Igår gick jag modell åt Ellos på fotografiska i stockholm. En helt fantastisk dag som Awin arrangerade. Jag är så glad att jag blev tillfrågad. Men modellandet är fan skitjobbigt, jag fick skoskav så jag blödde och vi övade så många gånger innan att svetten rann och håret blev platt. Nej, herregud, all heder till dom som jobbar med det. Då bär jag hellre möbler i trappor på styling i träningstights, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *