Volangblus och nyklippt

I samarbete med Ellos 

Blusen hittar du HÄR 

Bootsen hittar du HÄR 

Hej finingar

Nu har snart ännu en helg gått, jag tycker tiden går så fort just nu. Hösten är ju en mysig tid ändå. Även om jag har svårt att släppa taget om sommaren, jag älskar ju sommaren. Därför vägrar jag oftast inse att hösten kommit. Men när jag väl accepterat det så går det bra, fler som känner igen sig, haha? Helgen har vi tillbringat med vänner i Gävle. Jag har haft lite småjobb och konsultationer under helgen. Och vi kände att det var längesen vi var här nu. I fredags hade jag och Tessan frisör tid hos Stina och Johanna på Studio Plaza. Härligt att börja fredagen med att få bli fräsch i barret. Vi klippte av lite på mina längder och fräschare till färgen. Tessan va så glas att hon hann med ett till frisörbesök innan bebisen kommer. 

Jag fick så många frågor om den här röda blusen efter mina insta-snappar från modevisningen i torsdags. Den kommer från Ellos och finns i vitt och svart också. 349:- värsta kapet enligt mig. Matchar mitt röda läppstift från Dior (färgen 999) perfekt. Den är så härlig med volangerna på ärmarna, älskar volanger just nu. Bootsen kommer också från Ellos och är nya höst favoriter. Tycker dom känns lite ”Anine Bing:iga” i stilen. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *