DAGS ATT GÅ VIDARE?

Foto: Simpler (Andreas Pedersen)

Som jag hintat lite om har vi haft saker på gång här hemma, det är också därför bloggen fått ta lite mindre plats senaste veckorna. Vi går i säljtankar och har därmed haft fullt fokus på att fixa och dona hemma inför fotografering och visningar. Vi har ännu inte köpt något nytt och kommer att sälja först, eftersom vi egentligen inte behöver sälja men längtar efter större sen Iris kom. Det gäller att det är rätt köpare, till rätt pris som ska få ta över vår fantastiska lägenhet som vi verkligen älskar! Vi använder oss av en mindre byrå här i Stockholm, Diplomat fastighetsmäkleri, efter att noga valt och jämfört olika aktörer. Vi föll pladask för Lisa Kalin, hennes erfarenhet och förmåga att vara otroligt effektiv, proaktiv kombinerat med lång erfarenhet och grym personlighet. Sen som den bildnörd jag blivit, har jag också totaltstalkat efter vem som har de snyggaste bilderna och prospekten, där vann Diplomat utan konkurrens!

Det är en konstig känsla det där med att sälja, endel gör det helt utan att blanda in känslor, men jag är otroligt känslosam när det kommer till att lämna ”min borg”. Kan gråta av bara tanken på att flytta. Tänker på hur mycket som vi varit med om i denna lägenhet, renovering, förlovning, giftermål, graviditet och barn, men också på hur himla fin den är. Har blivit lite väl hemmablind det sista men fick nya ögon nu när grymma fotografen Andreas var här och fotade, hans Instagram hittar ni här.

Nu får vi se hur det går och om det blir försäljning och nytt eller om vi väljer att stanna ett tag till…

Om du klickar här kommer du till hela annonsen och alla bilder, men delar lite favoriter här på bloggen också!

Foto: Simpler (Andreas Pedersen)

 

Foto: Simpler (Andreas Pedersen)
Foto: Simpler (Andreas Pedersen)

 

Foto: Simpler (Andreas Pedersen)
Foto: Simpler (Andreas Pedersen)
Foto: Simpler (Andreas Pedersen)
Foto: Simpler (Andreas Pedersen)

 

 Visst är bilderna ljuvliga?

Matilda 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inlägget DAGS ATT GÅ VIDARE? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *