Hemma hos Emma!

Idag har jag varit hemma hos min fina (relativt nyfunna) vän och bloggkollega Emma! Vi har följt varandra på Instagram länge och sågs på riktigt här för något år sedan. Vi har båda två söner var och våra minstingar är födda precis samtidigt, skiljer en dag på de bara. Helt galet!

Emma har bott i 4 hem sedan jag först började följa henne och nu fick jag äntligen hälsa på i deras fina ”hus” i Älvsjö. Helt fantastiskt fint. Älskar Emmas personliga stil!

Så mysigt att bara hänga, dricka litervis med kaffe (båda våra småkillar sover sjukt dåligt på nätterna just nu) och prata inredning och smida planer på projekt ihop. Jag har varit helt förstörd de senaste veckorna och energin och inspirationen har inte direkt legat på topp. Kände att jag fick en riktig inspirationsboost idag! Kolla in Emmas härliga blogg här:

Inlägget Hemma hos Emma! dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *