2 x redo för natten

Ser ni..?! Jag lyckades få till en inbakad fläta på min lilla ettåring, hon har minsann varit känd för sitt hårsvall sedan dagen hon kom, och så tjusiga blev de båda två.

Idag skyndade vi oss till badhuset efter middagen och bröt vardagen med att göra detta lite mer mitt i veckan. Eftersom jag jäktade från jobbet också så inhalerade jag min middagsmat för att vi skulle hinna, men det var det värt. Båda tjejerna är som vattendjur och det finns nog ingenstans som de är så nöjda som i vatten.

På tal om flätor… Visst ni förresten att det var mitt enda ”mål” inför föräldraledigheten (förutom det väsentliga att ta hand om ett barn så klart) att lära mig att göra en inbakad fläta?

Något Youtube-klipp senare så kan jag både inbakad och utbakad. Måluppfyllelse med hjälp av Youtube minsann!

Nej, jag vet inte heller varför jag inte lärt mig det innan…

Inlägget 2 x redo för natten dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *