Lika självklar som de ikoniska plaggen hon bär

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar.

Jeanne Damas för Ellos, vilken klockren matchning! De närmsta veckorna släpper Ellos några plagg i taget som alltså är handplockade av självaste Jeanne Damas. Det vill säga, inte vem som helst, utan min stora girl crusch. Hon är sådär vrålsnygg och råcool som bara en fransk modell kan vara. I Frankrike liksom föds man cool och självklar.

Innan jag går in på de ikoniska plaggen man kan hitta hos Ellos just nu så måste jag visa några av mina favoritbilder på henne, så att ni förstår hennes stor(snygg)het, och nyckelplaggen som är ett måste i höst och i alla garderober.

Hos Ellos hittar ni höstens nyckelplagg, och frågar ni mig, inte bara höstens, utan plagg att bära livslånga säsonger.

Kappan, skjortan och de v-ringade röda pumpsen är sådant jag behöver komplettera med.

Men ett blogginlägg hos mig är aldrig komplett utan lite inredning och jag kan inte låta bli att visa några av de miljöer hon rör sig i. Jag orkar nästan inte, ser ni badrummet?

Samtliga bilder i det här inlägget är med kärlek lånade. Ellos, Pinterest och Jeanne Dames Instagram, tack!

Inlägget Lika självklar som de ikoniska plaggen hon bär dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *