Something to add.

Har just nu en liten crush på Josefs Franks tyg Aramal från Svenskt Tenn. Eller ja, överlag så har jag en liten crush på just knallblått. Det känns väl lite som att det är kulörer som är det absolut hetaste just nu va?

Poster från Artilleriet som jag gillar. Dock finns den bara i mått 70×100 vilket skulle bli alldeles för stor där jag hade velat ha den.

Blev liten sugen på den här mattan när jag såg den. Skulle kunna vara så rätt bredvid säng. Men skulle kunna bli minst lika fel. Ibland får man ju lite så knasiga idéer och man vill tvista till det. Är det en hint från det undermedvetna kanske? Om att man längtar bort lite ur de gamla hjulspåren? Mattan kommer i alla fall från Indiska och jag ska nog spana in den i butik för att se om det kan vara något.

Hörde jag ett sus i publiken? Iphone skal i sammet. Perfekt höstkänsla! Finns på Other Stories. 

Inlägget Something to add. dök först upp på Odds & Ends.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *